List of products by brand TaylorMade Golf

Spaendonck Sport heeft een compleet aanbod TaylorMade golfclubs en TaylorMade golfsets. TaylorMade de marktleider op het gebied van innovatie en verkoop van TaylorMade fairway-woods. Taylormade golf heeft zicht ten doel gesteld de meest technisch en geavanceerde woods te fabriceren met minder spin en meer afstand als uitgangspunt. In combinatie met een passie voor de golfsport en authentieke clubs is Taylormade een van de grootste golfmerken in de golfwereld. Het merk levert daarnaast ook TaylorMade drivers, TaylorMade hybriden, TaylorMade ijzers, TaylorMade putters en TaylorMade golfballen voor ieder type golfer, van tour-kaliber tot recreatieve amateur! Zowel voor heren als voor dames zijn er golfsets van Taylormade te vinden bij Spaendonck Sport. Bekende series zijn de TaylorMade Kalea (voor dames), de TaylorMade Rocketbalz, TaylorMade M1 en TaylorMade M2. Het assortiment van Taylormade is naast alle bekende TaylorMade golfclubs uitgebreid met TaylorMade golftassen en hoge kwaliteit TaylorMade golfballen.


Bekende tourspelers als Jason Day, Dustin Johnson en Sergio Garcia spelen met zowel de houten clubs als de ijzers van Taylormade.


Meer informatie: www.taylormadegolf.com

Callaway A Grade gebruikte golfballen-lakeballs
Beschikbaar
Golfballen

Callaway A Grade gebruikte golfballen-lakeballs

TaylorMade Golf
CALLA
€ 29,95
Gebruikte golfballen oftewel lakeballs van Callaway 24 stuks in nette verpakking. Callaway staat voor top-kwaliteit golfballen waar bijzonder veel mee wordt gespeeld. In deze mix zitten diverse modellen/types en zijn geschikt voor de gemiddelde golfer. Deze gebruikte golfballen zien er nog zeer goed uit en zijn vergelijkbaar met een doorsnee goede...
Taylormade A Grade gebruikte golfballen-lakeballs
Beschikbaar
Golfballen

Taylormade A Grade gebruikte golfballen-lakeballs

TaylorMade Golf
24TYLA
€ 29,95
Gebruikte golfballen oftewel lakeballs van Taylormade 24 stuks in nette verpakking. In deze mix zitten diverse TaylorMade series zoals SuperDeep, RBZ Distance, XD LDP en Burner TP en zijn geschikt voor de gemiddelde golfer. Deze gebruikte golfballen zien er nog zeer goed uit en zijn vergelijkbaar met een doorsnee goede gebruikte lakeball.
Taylormade Lakeballs A-klasse (25 stuks)  TaylorMade Golf € 29,95
  • Aanbieding!
Beschikbaar
Golfballen

Taylormade Lakeballs A-klasse (25 stuks)

TaylorMade Golf
€ 24,95 € 29,95
Golfballen gebruikt/lakeballs van topmerk TaylorMade Rocketballz (A-klasse) verpakt per 25 stuks in een mesh zak. 
Taylormade A Grade gebruikte golfballen-lakeballs
Beschikbaar
Golfballen

Titleist A Grade gebruikte golfballen-lakeballs

TaylorMade Golf
24TITA
€ 29,95
Gebruikte golfballen oftewel lakeballs van Titleist 24 stuks in nette verpakking. Titleist is de grootste producent van golfballen ter wereld. In deze mix zitten diverse modellen/types en zijn geschikt voor de gemiddelde golfer. Deze gebruikte golfballen zien er nog zeer goed uit en zijn vergelijkbaar met een doorsnee goede gebruikte lakeball
Product added to compare.