List of products by brand Longridge

Longride Tour Mirror - Putting mirror - Golf trainingsspiegel PAEPM GOLF Longride Tour Mirror - Putting mirror - Golf trainingsspiegel PAEPM GOLF 2
Beschikbaar
GOLF

Longride Tour Mirror - Putting mirror - Golf trainingsspiegel

Longridge
PAEPM
€ 16,95
De Longride Tour Mirror helpt uw putten te verbeteren. De eenvoudigste en snelste weg naar een lagere golfhandicap is het verbeteren van uw put resultaten. Oefen regelmatig met de Tour Mirror en verbeter uw putslag en daarmee uw korte spel.
Longridge 4 in 1 chipping net PACN4 GOLF Longridge 4 in 1 chipping net PACN4 GOLF 2
Beschikbaar
GOLF

Longridge 4 in 1 chipping net

Longridge
PACN4
€ 28,95
Het Longridge 4 in 1 Pop-Up chipping Net biedt vier verschillende oefenspellen om uw korte spel te verbeteren. Compact oefennet met vier verschillende uitdagingen voor het oefenen van uw korte approach slagen naar de green. Voor binnen- en buitengebruik. De Longridge 4 in 1 chippingnet is een ideaal oefenhulpmiddel.
Longridge Airflow oefenballen 12 stuks (wit) PAAFW12 GOLF Longridge Airflow oefenballen 12 stuks (wit) PAAFW12 GOLF 2
Beschikbaar
GOLF

Longridge Airflow oefenballen 12 stuks (wit)

Longridge
PAAFW12
€ 4,95
Longridge Airflow oefenballen 12 stuks (wit). 12 airflow oefenballen van Longridge met gaatjes deze kunt u binnen en buiten gebruiken om te oefenen. 
Longridge Airflow oefenballen 6 stuks (oranje) PAAFY GOLF Longridge Airflow oefenballen 6 stuks (oranje) PAAFY GOLF 2
Beschikbaar
GOLF

Longridge Airflow oefenballen 6 stuks (oranje)

Longridge
PAAFY
€ 2,95
Longridge Airflow oefenballen 6 stuks (oranje). 6 airflow oefenballen van Longridge met gaatjes deze kunt u binnen en buiten gebruiken om te oefenen. 
Longridge Airflow oefenballen 6 stuks (wit) PAAFW GOLF Longridge Airflow oefenballen 6 stuks (wit) PAAFW GOLF 2
Beschikbaar
GOLF

Longridge Airflow oefenballen 6 stuks (wit)

Longridge
PAAFW
€ 3,00
Longridge Airflow oefenballen 6 stuks (wit). 6 airflow oefenballen van Longridge met gaatjes deze kunt u binnen en buiten gebruiken om te oefenen. 
Longridge Deluxe Putting Mat PAPM6D GOLF
Beschikbaar
GOLF

Longridge Deluxe Putting Mat

Longridge
PAPM6D
€ 18,95
De Longridge Deluxe Putting Mat heeft een hole en een bunker en een vijver om te vermijden. De puttingmat is gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen die  om de echte speelomstandigheden te simuleren, en voorzien van een lichte helling om een ​​positieve slag en gevoel te bevorderen.
Longridge Foam Golf oefenballen 6 stuks (mix) Golftrainingsballen. PAFBM6 GOLF Longridge Foam Golf oefenballen 6 stuks (mix) Golftrainingsballen. PAFBM6 GOLF 2
Beschikbaar
GOLF

Longridge Foam Golf oefenballen 6 stuks (mix) Golftrainingsballen.

Longridge
PAFBM6
€ 4,50
Deze zachte foam golf oefenballen van Longridge kunt u overal gebruiken zonder dat u schade aanricht. Deze Foam golfoefenballen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Deze licht golf traingsballen zijn per 6 verpakt.
Longridge Golf Swing Trainer PASGT GOLF Longridge Golf Swing Trainer PASGT GOLF 2
Beschikbaar
GOLF

Longridge Golf Swing Trainer

Longridge
PASGT
€ 33,95
De Longridge swing trainer oftewel slagtrainer het geheime wapen van de golfer. De SWING TRAINER moedigt u aan om door de bal te slingeren om hem op het juiste vlak te laten draaien. Op de cursus leidt dit tot betere, langere shots. Aangezien er geen tijd wordt besteed aan het oppakken van ballen, kan er meer tijd worden besteed aan het verbeteren van de...
Longridge Launch driving mat - afslagmat PAPMLDM GOLF Longridge Launch driving mat - afslagmat PAPMLDM GOLF 2
Beschikbaar
GOLF

Longridge Launch driving mat - afslagmat

Longridge
PAPMLDM
€ 34,95
De Longridge Portable Launch driving afslag mat kan worden gebruikt om uw Drive and Chip te verbeteren. Verbeter uw spel met deze stevige grasmat, u kunt nu duizenden ballen van de duurzame grasmat slaan zonder uw gazon te beschadigen. Verbeter uw spel wanneer en waar u maar wilt. Het wordt geleverd met een stevige, duurzame, antislip zware rubberen basis.
Product added to compare.