Levertijd
Een groot deel van ons assortiment is direct uit eigen voorraad leverbaar en heeft een levertijd van slechts één werkdag. 

Als wij het niet op voorraad hebben en bij een van onze leveranciers moeten bestellen is de levertijd meestal 1 a 2 werkdagen. Uiteraard zijn wij ten alle tijden afhankelijk van onze vervoerders.

Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Wanneer uw webshop bestelling een verkoop in onze fysieke winkel gekruist heeft, kan het zijn dat de voorraadstatus op onze webwinkel niet klopt. Wij zullen u hier uiteraard direct van op de hoogte brengen en de juiste levertijd aan u communiceren.

De meeste zendingen verlopen via DHL Parcel. Zodra wij uw bestelling verzenden, ontvangt u hierover een bevestiging per e-mail met daarin ook uw Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u precies zien waar het pakketje is en wanneer deze wordt afgeleverd. In specifieke gevallen verzenden wij met PostNL. Wij kunnen in beide gevallen géén aflevertijd indicatie doorgeven maar dit is meestal 1 werkdag.

Mocht u vragen hebben over de levertijd van een product of uw bestelling dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Product added to compare.