Bij Spaendonck Sport weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Daarom controleren wij dagelijks de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dit doen we ook bij acties van concurrenten, zoals in folders en kranten en op radio en TV.

Elders een goedkopere prijs gevonden?
Als eerste stap is het belangrijk dat u direct (telefonisch) contact met ons opneemt op nummer 073 623 0 888. Onze collega's kunnen dan direct de website bekijken en/of de prijs controleren. In 95% van de gevallen kunnen wij u direct telefonisch al aangeven of wij de Beste-Prijs garantie wel of niet kunnen hanteren en/of een (extra) vergoeding kunnen geven voor het doorgeven van de lagere prijs.

De Spaendonck Sport Beste Prijsgarantie
Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom is er de Spaendonck Sport Beste Prijsgarantie ook binnen 14 dagen na aankoop. Dankzij deze Prijsgarantie weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Want ziet u het product van uw keuze of uw aankoop bij een van onze concurrenten toch voordeliger, neem dan contact op met onze klantenservice en wij gaan er alles aan doen om de prijs aan te passen of het prijsverschil terug te betalen, tot twee weken na aankoop! Als wij de prijs niet kunnen matchen, kunt u uw bestelling 30 dagen na aankoop annuleren conform het Europese herroepingsrecht.

*Met uitzondering van producten en prijzen in het partnerprogramma van Bol.com en Blokker.nl.

Voorwaarden:

 •     Het artikel heeft bij de alternatieve aanbieder hetzelfde typenummer als bij Spaendonck Sport.
 •     Het artikel is bij de concurrent in nieuwstaat en direct leverbaar in de originele gesloten fabrieksverpakking.
 •     Het artikel is ook bij de alternatieve aanbieder voorzien van het door de officiële Nederlandse importeur afgegeven garantiebewijs.
 •     Het artikel moet in de winkel of op de website van de concurrent duidelijk zijn geprijsd.
 •     Brengt de alternatieve aanbieder verzendkosten en/of administratiekosten in rekening, dan dienen deze bij de lagere verkoopprijs van deze aanbieder te worden opgeteld.
 •     De lagere verkoopprijs moet door Spaendonck Sport gecontroleerd kunnen worden.
 •     Is de lagere prijs het gevolg van een kortingsactie, of speciale aanbieding, dan kijken wij of we de prijs kunnen matchen.
 •     Schade- en showartikelen zijn uitgesloten van de Spaendonck Sport Beste Prijsgarantie.
 •     De Spaendonck Sport Beste Prijsgarantie is niet van toepassing op abonnementen bij andere aanbieders.
 •     De Spaendonck Sport Beste Prijsgarantie is na het moment van aankoop 14 dagen geldig.
 •     U dient eventuele spaarpunten en/of loyaliteitspunten bij Spaendonck Sport af te halen van het prijsverschil
 •     Het artikel wordt aangeboden door een officiële dealer van het betreffende merk.

 
Zo gaat u te werk
Als u het product in onze golfwinkel heeft gekocht, kunt u met uw aankoopbewijs tot 14 dagen na aankoop terecht bij een van onze verkoopadviseurs. Eén van onze medewerkers gaat u een passend aanbod doen, wanneer wij met de prijs mee kunnen gaan. Kocht u uw product op Spaendonck Sport of telefonisch, dan verzoeken we u contact opnemen met onze klantenservice via 073 623 0 888. Wanneer wij, om welke reden dan ook, het betreffende artikel niet voor dezelfde prijs kunnen aanbieden, dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van uw herroepingsrecht. U kunt uw bestelling, zonder opgave van reden annuleren. Wij betalen u het aankoopbedrag (na ontvangst van de goederen) conform het herroepingsrecht terug op het bij ons bekende rekeningnummer. Spaendonck Sport is hierdoor niet verplicht om de eventuele lagere prijs te compenseren en/of de lagere prijs te matchen.


Vragen of heeft u een lagere prijs gespot?
Neem contact op met de klantenservice van Spaendonck Sport op nummer 073 623 0 888 en wij gaan direct voor u aan de slag!
Product added to compare.