Silverline S1 digital golfswing analyser 16001 Silverline Golf € 119,95

Silverline S1 digital golfswing analyser

16001
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 119,95
Inclusief belasting

De Silverline S1 Digital Swingquider  helpt u uw golfslag te verbeteren zonder dat u daarvoor naar de driving-range hoeft.De Silverline S1 Digital Swingquider Geeft een analyse van onder andere afstand, hoogte, snelheid en spin helpen u een beter inzicht te krijgen in uw golfswing en die verder te ontwikkelen.

Silverline S1 digital golfswing guider S1

Een microprocessor in deze Silverline S1 Digital Golfswing Analyser  zorgt voor een nauwkeurige swinganalyse. Geschikt voor links- als rechtshandige golfspelers.

Het LCD display geeft veel informatie over de geslagen bal zodat u de volgende slag beter kunt spelen. Een analyse van onder andere de geslagen afstand, hoogte, de balsnelheid en spin helpen u een beter inzicht te krijgen in uw golfswing. Zo geeft de golfswing analyzer de gemiddelde swingsnelheid na 3 slagen. De golfbal kan op verschillende hoogten worden gehangen zodat u zowel u driver, woods en ook ijzerslagen kunt analyseren.

Een constante en met vertrouwen geslagen bal zorgt uiteraard voor het verbeteren van uw golfspel. Met de Digital Swing Guider kunt u dat overal oefenen. Het apparaat werkt op batterijen dus kan ook gebruikt worden op plaatsen waar geen electriciteit beschikbaar is - in uw tuin bijvoorbeeld.

Elders goedkoper gezien? Neem contact met ons op via 073 623 0 888.

Productgroep
Swing
Model
S1
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Doelgroep
Uni
Merk
Silverline
Schrijf een review over dit product

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to compare.