• Aanbieding!
Silverline S1 digital golfswing analyser

Silverline S1 digital golfswing analyser

16001
Direct
€ 119,95
Inclusief belasting Direct

De Silverline S1 Digital Swingquider  helpt u uw golfslag te verbeteren zonder dat u daarvoor naar de driving-range hoeft. Een analyse van onder andere afstand, hoogte, snelheid en spin helpen u een beter inzicht te krijgen in uw golfswing en die verder te ontwikkelen.

Silverline S1 Digital Golfswing Analyser

van €139.95 nu voor €119,95

Silverline S1 digital golfswing guider S1

Een microprocessor in deze Silverline S1 Digital Golfswing Analyser  zorgt voor een nauwkeurige swinganalyse. Geschikt voor links- als rechtshandige golfspelers.

Het LCD display geeft veel informatie over de geslagen bal zodat u de volgende slag beter kunt spelen. Een analyse van onder andere de geslagen afstand, hoogte, de balsnelheid en spin helpen u een beter inzicht te krijgen in uw golfswing. Zo geeft de golfswing analyzer de gemiddelde swingsnelheid na 3 slagen. De golfbal kan op verschillende hoogten worden gehangen zodat u zowel u driver, woods en ook ijzerslagen kunt analyseren.

Een constante en met vertrouwen geslagen bal zorgt uiteraard voor het verbeteren van uw golfspel. Met de Digital Swing Guider kunt u dat overal oefenen. Het apparaat werkt op batterijen dus kan ook gebruikt worden op plaatsen waar geen electriciteit beschikbaar is - in uw tuin bijvoorbeeld.

Elders goedkoper gezien? Neem contact met ons op via 073 623 0 888.

Productgroep
Swing
Model
S1
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Doelgroep
Uni
Merk
Silverline
Schrijf een review over dit product

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to compare.