• In prijs verlaagd
SkyMax IX-5 ICE Fairway 5 voor dames (rechtshandig)  SkyMax Golf € 74,99

SkyMax IX-5 ICE Fairway 5 voor dames (rechtshandig)

Direct leverbaar
€ 69,55 € 75,00 -€ 5,45
Inclusief belasting Direct

Om uw golfset zelf samen te stellen of uw golfset aan te vullen kunt u de SkyMax IX-5 golf fairway woods los (bij)bestellen.

Gripmaat

SkyMax IX-5 ICE - houten 5 voor dames (rechtshandig)

Om uw golfset zelf samen te stellen of uw golfset aan te vullen kunt u de SkyMax IX-5 ICE fairway woods los (bij)bestellen. De golfstokken zijn zowel links- als rechtshandig leverbaar.

De brede zool maakt deze ijzers van de SkyMax IX-5 met name geschikt voor beginnende en recreatieve spelers maar ook gevorderde spelers beoordelen dit ijzer als prettig en stabiel. Golfprofessionals die de SkyMax golfclubs in hun trainingsset gebruiken bevelen deze IX-5 golfclubs van harte aan.

Eventueel zijn deze golf fairway woods ook op iedere gewenste lengte tot maximaal +2″ Inch aan te passen. Tevens kan de grip, loft en zelfs lie worden aangepast. Aanpassingen in de lengte, lie, loft en grip zijn bij de losse clubs inbegrepen in de prijs!

De wood 3 en wood 5 wordt geleverd incl. headcover en beschikt over een 100% graphite shaft. Headcover dames is Grijs/Blauw en de Headcover heren is Zwart/Rood. Clubhoofd is gemaakt van 17.4 stainless steel.

Wilt u een aangepaste golfclub, neem dan contact op met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888.

U kunt ook kiezen voor een voordelige halve of complete SkyMax IX-5 Ice golfset. U vindt deze golfsets ook in deze shop. Zeker in combinatie met een bijpassende golftas is dit een slimme keuze.


De specificaties voor de SkyMax IX-5 golf fair way woods:

CLUB      
    LOFT     
       LIE       
       LENGTE (STANDARD)     
SWINGWEIGHT
Fairway 3
15˚ 58˚ 42 Inch C8
Fairway 5
19˚ 58.5˚ 41 Inch C8
Fairway 7
23˚ 59˚ 40.5 Inch C8


Hulp nodig bij het kiezen?

Heeft u vragen over de SkyMax losse golfijzers en/of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888. Eén van onze golfspecialisten helpt u graag met het maken van de juiste keuze!

Productgroep
Golfclub
Model
IX-5
Kleur
Zwart
Doelgroep
Dames
Beschikbare maten
Wood 3, 5, 7
Merk
SkyMax
Schrijf een review over dit product

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to compare.